2.3.10

Que encara hi han més coses de Salt! xD

Doncs sí, hi passen més coses. L'alcaldessa, Iolanda Pineda, s'ha reunit amb la Generalitat - concretament amb el Monty i el Saura - per parlar i arribar a acords. Aquí teniu la notícia per Europapress. Titula que es mantindràn més mossos d'esquadra a la localitat, repassa els fets de les últimes setmanes i destaca que és un bon començament; no concreta però deixa veure que hi ha hagut entesa i de que s'adoptaran mesures. També acaba parlant de que Pineda ha defensat la imatge de Salt, intentant treure-la de la conflictivitat social.

En canvi, Vilaweb també en parla però hi surten més coses. Aquí podeu llegir escuetament al principi que es lluitarà contra la reincidència, però es centra en la comunitat magrebí. Parla de que hi han hagut reunions a l'Ajuntament entre veïns i immigrats, de la taula de convivència que s'ha instruit, dels joves magribins que farts de les identificacions muntaran l'entitat Joves per Salt, i fins i tot els mateixos magribins s'han queixat de què també ells han sofert robatoris.

I en aquest ambient de tanta conflictivitat, de cotxes cremats, negres penjats, blancs apallissats, camises negres, pardes, blaves, liles i verdes; d'invasió de negres i musulmans, inseguretat, setge de l'exèrcit, estat d'excpeció, guerra racial; vol instal·lar-se Plataforma per Catalunya a Salt. Vaja uns! xD Quanta diversió.





Fuscus Dominus


Scriptum factum VI nonae marcii anno MM CC VII ab Rebellione Hiberibus